Trainingen die ik voor u kan ontwikkelen en faciliteren zijn gebaseerd op organisatie- en persoonlijke doelen. Door een intense voorbereiding samen met opdrachtgever en deelnemers ontstaat er iedere keer weer een training op maat.

Ik heb en zal talenten laten groeien in:

Management & Leiderschapsprogramma’s
Deelnemers ontwikkelen zich persoonlijk door ervaringen die duidelijk maken hoe het anders kan wat betreft samenwerking en communicatie, welke rol je als leider op je kunt nemen en welke rol past bij de omstandigheden waar in je werkt, wat je passie is en hoe je je staande houdt als je je buiten jouw comfortzone beweegt.

Ondernemerschaptrainingen
In deze trainingen in bijvoorbeeld Gambia, Ghana, Kameroen, Albanië of in landen van uw voorkeur ontdekken ondernemers wie hun klanten (nog meer) kunnen zijn, waar ieders mogelijkheden in business liggen, waar samenwerking met partners mogelijk is, hoe groot hun eigen kracht en ondernemerschap is.

Team- & communicatietrainingen
In deze trainingen werken teams aan de effectiviteit van hun communicatie & samenwerking en ervaren hoe het anders kan. Deze trainingen zijn bedoeld voor teams in (Nederlandse) organisaties die alles uit hun gezamenlijke en individuele mogelijkheden willen halen.

Meer weten over deze trainingen? Neem contact op met Bojang.