Ik ben als middelste van een groot gezin opgegroeid, met ondernemerschap, hard werken en liefde delen als voorbeeld van mijn ouders.

In Wageningen studeerde ik Facility management, in Nijmegen Bedrijfskunde. Door verschillende leidinggevende functies bij het schoonmaakbedrijf Hago ontdekte ik mijn liefde voor mensen. Bij Hay Group leerde ik veel over HR diensten en hoe grote bedrijven dat organiseren. Ik had vijf maanden vrijwilligerswerk in Gambia nodig om er achter te komen dat ik nog een stap wilde zetten om dichter bij mensen te zijn. Het begeleiden van leiderschapsprogramma’s met Better Future hebben mij daar een bijzondere kans in gegeven. In vele landen mocht ik al werkend vrienden en impact maken. Dichterbij huis, onder andere bij het Radboudumc, kreeg ik daar ook kansen voor.

Door de rol van nalatenschapscoach op te pakken ga ik de verbinding aan met mensen om hen in een bijzondere situatie te ondersteunen waar zij dat nodig hebben.

Ik ben dol op wandelen, in de natuur, met vrienden, het liefst zwervend, niet weten waar ik uit kom. Met al mijn handwerk projectjes geef ik nog een vorm aan ‘delen is vermenigvuldigen’.