The Final Countdown

Eerste Online kennisevent

Eén ding weten we zeker, dood gaan doen we allemaal. Weten anderen wat jij belangrijk vindt voor je uitvaart en je nalatenschap? Of laat je dat aan hen over? Laagdrempelig en in eenvoudige taal brengen wij deze gevoelige onderwerpen bij jou in de huiskamer.Sluit je aan en ervaar hoe je de stap om het te gaan regelen nu echt kunt zetten?

Mensen willen regie op hun leven, en steeds vaken ook op hun dood. Ons eerste online kennisevent gaat over het vastleggen van jouw wensen bij overlijden of die van degene die heel dicht bij je staat. 

Samenwerking

OnMyMind en Bojang Nalatenschapscoach hebben elkaar gevonden. Zij hebben hun kennis bij elkaar gebracht. OnMyMind is het online platform voor het online registreren van wensen en het eenvoudig online regelen van een uitvaart. Bojang is gespecialiseerd in het voorbereiden van nalatenschappen en afwikkelen van erfenissen. Adequaat en praktisch organiseren gecombineerd met verbinden en aandacht geven. Allemaal om mensen bij te staan op bijzondere momenten in hun leven.
Voor meer informatie en hun specifieke expertise, verwijzen we naar:

https://on-my-mind.nl/over-ons
https://bojang.nl/

Wanneer 

Op woensdag 22 maart 2023  van 16.00-17.00 uur  zal dit event plaatsvinden. We vragen je om op tijd aan te sluiten, zodat we ook precies om 16 uur kunnen starten.

Aanmelden

Aanmelden kun je doen via https://on-my-mind.nl/contact of via de contactpagina van https://bojang.nl. Je ontvangt een bevestiging en 3 dagen voor het event ontvang je van ons de Zoomlink. Mocht je vragen hebben dan kun je natuurlijk ook bellen met 06-22795122.

We hopen jullie online te mogen ontmoeten!

#onlinewensenuitvaart #testament #levenstestament