Bojang is de Gambiaanse naam voor Annet van de Laak. In 2003 kreeg ik daar deze naam, die ‘iemand die van ver komt’ betekent. Ooit van een piepklein dorp naar de stad, van Nederland naar Afrika, van bijna alles moeten naar vooral alles mogen.

In 2005 ben ik gestart als zelfstandig trainer en coach om zo vorm te geven aan dat mogen. Sindsdien houd ik mij in Nederland én diverse landen in Afrika bezig met trainen, faciliteren en coachen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, communicatie en teamontwikkeling. De Afrikaanse energie van zorg voor elkaar, eenvoud en positiviteit draag ik daarin altijd met me mee.

In 2020 is er een nieuwe dienstverlening bij gekomen: het voorbereiden van nalatenschappen en afwikkelen van erfenissen. Ook hierbij combineer ik mijn eigenschappen van verbinden en aandacht geven met adequaat en praktisch organiseren. Allemaal om mensen bij te staan op bijzondere momenten in hun leven.

Mijn logo staat voor de cyclus van het leven en hoe delen vermenigvuldigen wordt. De zon en regen zijn er om zaadjes uit te laten groeien tot een bloem, die zich ontwikkelt tot een vrucht die zich weer kan delen. En daarmee wordt delen leren & groeien, geven & ontvangen.